Κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας

 

Στην κατάμεστη αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης»  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή27 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του συλλόγου μας. Πέραν της παρουσίας αθλουμένων μελών και γονέων, στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Μαυρίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Γκαραβέλας, ο πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κ. Φωτιδης, η πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.Α.Π. κα. Ασπραδάκη και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παπανικολάου, Θεοδωρακόπουλος, Ιωαννίδης, Κωνστάντος και Κατραμάδος. Επίσης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Τσόλης,  από την ένωση γονέων ο κ. Κελέκης, από τον Α.Ο. Πεύκης ο κ. Μακρυνιώτης, από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το μέλος του Δ.Σ.  κ. Παπαγεωργίου και οι επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών κ.κ. Ιωάννου και Κατσαρός.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χατζηλιαδης αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόβλημα έλλειψης επαρκούς αριθμού αθλητικών δομών, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη άμεσης επίλυσης της έλλειψης χώρου αποκλειστικής χρήσης του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ενός τμήματος που αριθμεί τρεις 10ετιες δράσης και αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του αθλητικού γίγνεσθαι στον δήμο μας. Στην συνέχεια  ο σύλλογος τίμησε με  τιμητική πλακέτα χορηγούς και συγκεκριμένα την επιχείρηση καφέ ‘’άλιος’ την εταιρεία ‘φούρνος ΒΕΝΕΤΗ’ και τον όμιλο φροντιστηρίων ‘πρόταση’. Τιμητική πλακέτα  απονεμήθηκε και στους αθλητές Γιάννο Νασίκα και Βασίλη Ζερβό για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Επίσης τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ γυναικών για την άνοδο τους στην β΄ εθνική κατηγορία και στις αθλήτριες της ομάδας νεανίδων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αγγελίνα Δεβελέκου, Κωνσταντίνα Παντερή και Άννα Παπαγεωργίου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τέλος δωροεπιταγές από γνωστό κατάστημα της πόλης μας κέρδισαν από μεν το τμήμα βόλεϊ  η αθλήτρια Μαριεύα Σταματίου και από την επιτραπέζια αντισφαίριση ο αθλητής Στάθης Γκεζερλής. Επίσης ένα διήμερο παραμονής στη Σέριφο κέρδισε ο αθλητής Πάρης Χιωτέλλης.

 

Share this post