Δύο νίκες και μία ήττα οι γυναίκες στην Α2 στο πινγκ-πονγκ

Δύο νίκες, η μία πολύ σημαντική και μία ήττα είναι ο αγωνιστικός απολογισμός για τις γυναίκες της ‘ΑΘΗΝΑΣ’ στους αγώνες της για την τέταρτη, πέμπτη και έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο πινγκ, που διεξήχθησαν στην αίθουσα STAG του Σ.Ε.Φ το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Το Σάββατο, στον πρώτο της αγώνα,  η ‘ΑΘΗΝΑ’ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ουραγό του πρωταθλήματος Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ και επιβλήθηκε με 4-0 (τη νίκη στο διπλό οι Α. Δεβελέκου – Ρ. Γαζεπιδου). Σε μεγάλο ντέρμπι εξελίχτηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ‘ΑΘΗΝΑ’ και τους Φοίνικες Πάτρας, όπου μετά από έναν πολύωρο αγώνα η  ομάδα μας επιβλήθηκε με 4-3 με δύο νίκες της Α. Δεβελέκου, μία της Α. Σοφιανού και μία στο διπλό με τις Α. Δεβελέκου – Ρ. Γαζεπίδου. Τέλος την Κυριακή η ‘ΑΘΗΝΑ’ έχασε πολύ εύκολα από τον Α.Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΕΛΑΜΩΝ με 0-4.

Μετά τα παραπάνω αποτελέσματα η ομάδα μας  ισοβαθμεί με τον Α.Ο. ΑΡΗΣ  2006 στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς έχοντας 4 νίκες και 2 ήττες.

ΆΘΗΝΑ’ (Χ. Βατσακλής): Ραφαέλλα Γαζεπίδου, Αγγελίνα Δεβελέκου & Άννα Σοφιανού

Share this post