Καλό ξεκίνημα για το πινγκ-πονγκ

Με επιτυχίες για την ομάδα μας ξεκίνησε το διασυλλογικό πρωτάθλημα στο πινγκ πονγκ που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο 27-28/9/14 και συγκεκριμένα:

Για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών η ‘ΑΘΗΝΑ’ έκανε δύο νίκες και μία ήττα. Μετά από συγκλονιστικό αγώνα, νίκησε με 4-3 τον Α.Ο. «Ταταύλα Κων/πολης». Δύο νίκες έκανε η Ειρήνη – Ραφαέλλα Γαζεπίδου και δύο νίκες η Αγγελίνα – Χριστίνα Δεβελέκου. Σημειωτέον ότι ο Α.Ο. «Ταταύλα Κων/πολης» είχε τερματίσει 2ος την περυσινή χρονιά στην Α2. Νίκησε επίσης με 4-1 τον Πανελλήνιο Γ.Σ. «Ρουφ 80». Δύο νίκες έκανε η Αγγελίνα – Χριστίνα Δεβελέκου, μία νίκη η Άννα Σοφιανού και μία νίκη στο 2πλό (Δεβελέκου, Γαζεπίδου). Την ήττα υπέστη από τον Α.Ο. «ΑΡΗΣ 2006» Βούλας.

Με 2 νίκες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η ομάδα μας των ανδρών για το πρωτάθλημα της Β’  εθνικής κατηγορίας. Σε αγώνα εντός έδρας κατέβαλε με 4-1 τον ΑΝΠΟ Αμοργού. Δύο νίκες έκανε ο Σωτήρης Κανναβός, μία νίκη ο Δημήτρης Ταντσούρας και νίκη στο 2πλό (Σωτήρης Κανναβός και Γιώργος Συμεωνίδης).

Τέλος σε έναν πολύ σημαντικό εκτός έδρας αγώνα, νίκησε με 4-3 τον Α.Ο. Ελληνικού. με δύο νίκες  του Δημήτρη Ταντσούρα, μία του Γιώργου Συμεωνίδη και μία στο 2πλό  με τους Σ. Κανναβό και Δ. Ταντσούρα.

Share this post