Στη Β΄φάση οι παγκορασίδες, τρίτη θέση οι παγκορασίδες (2)

Τη συμμετοχή τους στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος  εξασφάλισαν, μετά την ήττα του Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ από τον ΓΣΚ ‘ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ’,   οι παγκορασίδες της ‘Αθηνάς’, αν και στον τελευταίο αγώνα τους για την πρώτη φάση, μετά από μέτρια εμφάνιση και χωρίς τη Θεώνη Γιαννιτσοπούλου, έχασαν από τον ΟΦ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ με σκορ 3-0 σετ (25-22,25-23, 25-19). Έτσι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς και συνολικό απολογισμό επτά νίκες και δύο ήττες. Πρώτος και χωρίς ήττα ο ΓΣΚ ‘Ο ΗΡΑΚΛΗΣ’ .

‘Αθηνά’ (Κοσμάς): Σπυριδωνίδη, Σταθάκη, Πέττα, Μαντζάκου, Γκόγκου, Πρίντεζη, Κοντούδη, Γιαννικουρή, Τσαπρούνη, Κατσερέλη, Μελισσηνού, Σκορδίλη.

Α.Ε. ‘ΑΘΗΝΑ’- Α.Σ.Π. ΣΑΛΑΜΜΟΝ 3-0 

salammon

Την τρίτη θέση με 15 βαθμούς και συνολικό απολογισμό έξι νίκες και τρεις ήττες κατέλαβε η ομάδα  της ‘Αθηνάς’ στο πρωτάθλημα παγκορασίδων (εκτός συναγωνισμού) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Στον τελευταίο αγώνα της νίκησε εύκολα τον ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ με σκορ 3-0 σετ (27-25, 25-19, 25-14) αν και πήραν χρόνο στον αγώνα και πολύ νεαρές αθλήτριες, που συμμετείχαν για πρώτη φορά  σε επίσημους αγώνες της ΕΣΠΑΑΑ.

‘Αθηνά’ (Κοσμάς): Σκορδίλη, Μελισσηνού, Προμπονά, Δερμιτζάκη, Κατριβάνου, Αβαταγγέλου, Μπουρανή, Κορρέ, Ρούσκα, Κατσερέλη, Πετράκη, Τουστζόγλου.

Share this post