Δύο νίκες μία ήττα το Σαββατοκύριακο στο βόλεϊ

Με νίκη συνέχισαν τους αγώνες τους οι παγκορασίδες, νίκη για τις κορασίδες στο φινάλε του πρωταθλήματος και ήττα για τις παγκορασίδες εκτός συναγωνισμού, είναι ο απολογισμός της αγωνιστικής δράσης των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας το Σαββατοκύριακο 22 & 23 / 3/14 και πιο συγκεκριμένα:

Σε έναν αγώνα χωρίς κανένα αγωνιστικό ενδιαφέρον η ομάδα παγκορασίδων της ‘ΑΘΗΝΑΣ’ νίκησε πολύ εύκολα το νεοσύστατο και αδύναμο ΑΠΣ ΑΘΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με σκορ 3-0 σετ (25-8, 25-15, 25-7) διατηρώντας στο ακέραιο τις πιθανότητες πρόκρισης στη Β΄φάση της διοργάνωσης, που κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στον αγώνα Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ‘Ο ΗΡΑΚΛΗΣ’ – Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 29/3/14 στις 13:00 με τον ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑ΄Ι΄ΤΗ στην Πεύκη.

‘Αθηνα’ (Κοσμάς): Γιαννιτσοπούλου, Μαντζάκου, Κατσερέλη, Αβαταγγέλου, Σπυριδωνίδη, Πέττα, Κοντούδη, Γιαννικουρή, Σκορδίλη, Σταθάκη, Τσαπρούνη, Πρίντεζη.

Α.Ε. ‘ΑΘΗΝΑ’ – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ‘Ο ΗΡΑΚΛΗΣ’ 1-3

pang 2

Την ήττα μετά από πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο και στο τρίτο  σετ, γνώρισε η δεύτερη ομάδα παγκορασίδων της ‘ΑΘΗΝΑΣ’ στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού από τον πρωτοπόρο και αήττητο Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ‘Ο ΗΡΑΚΛΗΣ’ με σκορ 1-3 σετ (17-25, 26-28, 25-22, 18-25) και μαθηματικά μόνο ελπίζει σε πρόκριση στη Β΄φάση της διοργάνωσης. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 29/3/14 στις 16:30 με τους ΙΩΝΕΣ ΑΠΣ στη Νέα Ιωνία.

‘Αθηνά’ (Κοσμάς) : Γκόγκου, Κατριβάνου, Προμπονά, Κοντούδη, Γιαννικουρή, Σταθάκη, Κατσερέλη, Σπυριδωνίδη, Πρίντεζη, Τσαπρούνη, Σκορδίλη, Αβαταγγέλου.

Α.Ε. ‘ΑΘΗΝΑ’ – ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ 3-1

DSCN1160

Τη χαρά της νίκης γεύτηκε για πρώτη φορά στη Β΄φάση στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα κορασίδων της ‘ΑΘΗΝΑΣ’, μετά από εννέα ανεπιτυχή αποτελέσματα, αν και πιστεύουμε ότι η συνολική της απόδοση υπολείπεται των πραγματικών δυνατοτήτων της και η 9η θέση στο βαθμολογικό πίνακα την αδικεί. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση νίκησε τον ουραγό πλέον ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ με σορ 3-1 σετ (25-12, 25-19, 22-25, 25-24).

‘Αθηνά’ (Κοσμάς): Σταθάκη, Δημητροπούλου, Πέττα, Γιαννιτσοπούλου, Μαντζάκου, Διαμάντη, Κα΄ι΄μενοπούλου, Λάζαρη, Κουτσοθεοδώρου, Τασούλη.

 

 

 

 

 

Share this post