Δύο νίκες οι παγκορασίδες, ήττα οι κορασίδες στο βόλεϊ

 

Με δύο νίκες οι παγκορασίδες και  ήττα οι κορασίδες συνέχισα το Σαββατοκύριακο οι ομάδες της ‘ΑΘΗΝΑΣ’ την αγωνιστική τους δράση στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και πιο συγκεκριμένα:

Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Α.Ε. ‘ΑΘΗΝΑ’ 2-3 !!!

Μεγάλη νίκη με εξαιρετική εμφάνιση και ανατροπή σημείωσαν οι παγκορασίδες της ‘Αθηνάς’ επί του πρώτου και χωρίς ήττα Γ.Σ. Χαλανδρίου με σκορ 2-3 σετ (25-19, 27-25, 20-25, 20-25 & 10-15) στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παγκορασίδων, που τις έφερε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και συνολικό απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα. Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας το Σάββατο 8/3/14 στις 13:00 με την Α.Ε. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στην Πεύκη.

‘ΑΘΗΝΑ'(Κοσμάς): Σκορδίλη, Μελισσηνού, Πρίντεζη, Τσαπρούνη, Γιαννικουρή, Κοντούδη, Μαντζάκου, Γιαννιτσοπούλου, Πέττα, Γκόγκου.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Α.Ε. ‘ΑΘΗΝΑ’ 0-3 !!!

ΠΑΚ-ΑΘΗΝΑ 0-3

Εύκολη επικράτηση για τις παγκορασίδες της ‘Αθηνάς’  (στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού) επί του αδύναμου και χωρίς νίκη ΠΑΚ Χαλανδρίου με σκορ 0-3 σετ και συνολικό απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 9/3/14 στις 14:00 με τον ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στην Πεύκη.

Με την Άθηνά’ (Σούμπασης) αγωνίστηκαν οι: Μελισσηνού, Σκορδίλη, Κατσερέλη, Κοντούδη, Σπυριδωνίδη, Σταθάκη, Καβαρινού, Παππά, Γιαννικουρή, Αβαταγγέλου, Πρίντεζη.

Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – Α.Ε.’ΑΘΗΝΑ’ 3-0

Χωρίς τη χαρά της νίκης για μια ακόμη αγωνιστική συνέχισαν οι κορασίδες της ‘Αθηνάς’ την αγωνιστική τους δράση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Μετά από άσχημη εμφάνιση έχασαν εύκολα από τον Α.Ο. Μαρκόπουλου με σκορ 3-0 σετ (25-16, 25-17, 25-22) χωρίς να απειλήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλό τους. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 9/3/14 στις 20:30 με τον Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ στην Πεύκη.

‘ΑΘΗΝΑ’ (Κοσμάς): Γκόγκου, Πέττα, Γιαννιτσοπούλου, Μαντζάκου, Κα΄ι΄μενοπούλου, Λάζαρη, Σταθάκη, Δημητροπούλου.

 

Share this post