Χωρίς νίκη το Σαββατοκύριακο στο βόλεϊ…

Ούτε ένα ροζ φύλλο αγώνα δεν κατάφεραν  να πάρουν οι κορασίδες και παγκορασίδες της ‘Αθηνάς’ σε τρεις αγώνες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο 15 & 16/2/14 και πιο συγκεκριμένα:

Οι κορασίδες έχασαν δύσκολα με σκορ 1-3 σετ από τον Α.Σ. ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ σε αγώνα μεταξύ ισοδύναμων ομάδων και όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από το σκορ στα επί μέρους σετ (23-25, 19-25, 26-24, 24-26) η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και από κάποια λάθη στους τελευταίους πόντους κάθε σετ από την ομάδα μας. Με την ‘Αθηνά’ (Κοσμάς) έπαιξαν οι: Δημητροπούλου, Τασούλη, Μαντζάκου, Γκόγκου, Κουτσοθεοδώρου, Κα’ι’μενοπούλου, Διαμαντή, Σταθάκη, Γιαννιτσοπούλου, Λάζαρη, Πέττα.

Οι παγκορασίδες έχασαν εύκολα από τον καλύτερο σε όλο τον αγώνα  Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ‘Ο ΗΡΑΚΛΗΣ’ με σκορ 0-3 σετ (17-25, 15-25, 20-25). Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας ξεκίναγε κάθε σετ με κακή απόδοση την οποία βελτίωνε στη συνέχεια, όπως βελτίωνε και γενικά την απόδοσή της σε κάθε νέο σετ, χωρίς ωστόσο να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλό της. ‘ΑΘΗΝΑ’ (Κοσμάς): Σπυριδωνίδη, Κατσερέλη, Γκόγκου, Πέττα, Γιαννιτσοπούλου, Μαντζάκου, Σταθάκη, Πρίντεζη, Γιαννικουρή, Τσαπρούνη, Κοντούδη, Μελισσηνού.

Τέλος οι παγκορασίδες (εκτός συναγωνισμού) έχασαν από τον Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με σκορ 3-0 σετ έχοντας καλή απόδοση μόνο στο δεύτερο σετ (24-26). ‘ΑΘΗΝΑ’ (Κοσμάς): Προμπονά, Κατσερέλη, Καβαρινού, Μελισσηνού, Κοντούδη, Τσαπρούνη,Αβαταγγέλου, Δερμιτζάκη, Παππά, Κατριβάνου, Γιαννικουρή.

  ΓΣΧ-ΑΘΗ 3-0                 ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΘΗΝΑ 2

Γ.Σ. Χαλανδρίου – Αθηνά  3-0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post