Σε θετική πορεία όλα τα Τμήματα του Συλλόγου

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ)

ΤΜΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ

Στο «φινάλε» του α΄ γύρου το τμήμα ανδρών έχει επιτύχει μόνο νίκες και φιγουράρει στην 1η θέση στο πρωτάθλημα της Α2,  αποτελώντας πλέον το ακλόνητο «φαβορί» για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία την Α1 , για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το τμήμα αυτό έχει ως τώρα εξαιρετικά καλή πορεία, επίσης στην Α2, βρίσκεται στην 2η θέση διεκδικώντας και αυτό άνοδο στην Α1.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα των αθλητών μας στο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Κοζάνης, το διήμερο 23 και 24/10. Συγκεκριμένα στην διοργάνωση αυτή συμμετείχαν 119 αθλητές από 35 σωματεία απ΄όλη την Ελλάδα. Στην κατηγορία των εφήβων ο αθλητής μας Στάθης Μανωλόπουλος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο και στους παίδες ο Μάριος Κατσαπρακάκης το χάλκινο μετάλλιο.

Οι αθλητές των τμημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης την φετινή χρονιά, θα ταξιδέψουν στα πλαίσια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Τρίκαλα και Βέροια, οι πιθανότητες διάκρισης και σ΄αυτές τις πόλεις είναι πιθανές, εφικτές και φυσικά θεμιτές. Έτσι ο σύλλογος   συνεχίζει όπως και στο παρελθόν να αποτελεί έναν άξιο πρεσβευτή για τον δήμο μας, καθιστώντας τον γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΒΟΛΕΙ)

ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στις γυναίκες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας, η ομάδα έχει φέτος εξαιρετικό «ρόστερ»  με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε σταθερή τροχιά εντός της πρώτης τετράδας, και πλέον θεωρείτε εφικτός ο στόχος τερματισμού στην πρώτη τετράδα της διοργάνωσης, ούτως ώστε  το τμήμα να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Στον τομέα αυτό τα τμήματα νεανίδων, κορασίδων και κορασίδων β΄, εντυπωσιάζουν με τις άψογες εμφανίσεις τους με τα ανάλογα νικηφόρα αποτελέσματα και έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην επόμενη φάση των πρωταθλημάτων στα οποία συμμετέχουν.

Το Δ.Σ. του συλλόγου με την στήριξη των γονέων των αθλητριών και των , αθλητών καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να υπάρξουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για όλους, προσπάθεια η οποία είναι ιδιαιτέρως δύσκολη και καθίσταται δυσκολότερη με όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Share this post