Νίκη οι νεάνιδες, νίκη οι κορασίδες ‘2’, ήττα οι ‘1’ στο βόλεϊ

Με νίκη και κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση ξεκίνησε για τις νεάνιδες της ‘Αθηνάς’ η Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Νίκησεμε σκορ 3-2 σετ τον ΑΣΠ ‘Ιωνες. Στο πρώτο σετ  η ομάδα μας ήταν σχεδόν συνέχεια  πίσω στο σκορ μέχρι το  19-21, αλλά με σερί 6-0 κέρδισε το σετ (25-21). Στο δεύτερο ήταν από την αρχή μπροστά και επικράτησε εύκολα (25-19). Στο τρίτο  δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, έμεινε από την αρχή πολύ πίσω και το έχασε (25-15). Στο τέταρτο ήταν από την αρχή 1-2 πόντους πίσω, ισοφάρισε 21-21, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε τρεις συνεχόμενους πόντους που έκριναν το σετ (23-25). Στο tie break (15-3) επικράτησε ολοκληρωτικά. 

‘ΑΘΗΝΑ’ (Σούμπασης): Ι. Ματαθία, Α. Κατσερέλη, Φ. Βλαχοπούλου, Ο. Μπουταλά, Θ. Γιαννιτσοπούλου, Χ. Βασιλάκη, Α. Βαρατάση, Α. Μαντζαβίνου, Ν. Μαντζάκου, Α. Μπουρανή, Μ. Γκόγκου, Α. Ρέτσα, Ρ. Γερμακοπούλου.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τις κορασίδες ‘2’,που νίκησαν πολύ εύκολα τον ουραγό και πολύ αδύναμο ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού με σκορ 3-0 σετ (25-14, 25-7, 25-16) σε έναν αγώνα που πήραν πολύ χρόνο και οι αθλήτριες που δεν είχαν παίξει πολύ σε προηγούμενους αγώνες. 

‘ΑΘΗΝΑ’ (Σούμπασης): Ρ. Γερμακοπούλου, Α. Ρέτσα, Ο. Μπουταλά, Α. Μπουρανή, Ο. Σπυροπούλου, Ε. Παπαγεωργίου, Α. Τζωρτζάτου, Μ. Λαζαρίδου, Μ. Μιχαλοπούλου, Α. Γεωργίου, Ε. Ζαραχωβίτη.

Ήττα από την Α.Ε.Κ. στη Ν. Φιλαδέλφεια με σκορ 0-3 σετ για τις κορασίδες ‘1’, που στο πρώτο σετ ήταν μπροστά 18-16 αλλά το έχασαν 18-25, έχασαν με μεγάλη διαφορά το δεύτερο (10-25) και στο τρίτο αν και από την αρχή ήταν με μικρή διαφορά πίσω, προηγήθηκαν στη συνέχεια 21-20, αλλά ένα σερί 0-4 για την Α.Ε.Κ. έκρινε το σετ και τον αγώνα (22-25).

‘ΑΘΗΝΑ’ (Νάκη): Φ. Βλαχοπούλου, Ι. Ματαθία, Α. Κατσερέλη, Μ. Ματθαιακάκη, Ε. Σκορδίλη, Α. Κορρέ, Χ. Τασούλη, Α. Δόξα, Λ. Μαράτου, Α. Χρυσανθακοπούλου, Ν . Τρύφων, Α. Τζιμέα.

Share this post