Νίκη οι νεάνιδες,νίκη οι κορασίδες, ήττα οι γυναίκες στο βόλεϊ

Δύο νίκες και μία ήττα είναι ο  απολογισμός του τελευταίου αγωνιστικού τριημέρου για τις ομάδες βόλεϊ του σωματείου μας και ειδικότερα:

Τη δεύτερη νίκη τους, σε δύο αγώνες,  σημείωσαν οι νεάνιδες της ‘ΑΘΗΝΑΣ’  μετά την εύκολη επικράτησή τους με σκορ 0-3 σετ επί του ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΙΟΥ και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα μας από το ξεκίνημα και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της και όπως αποδεικνύεται και από το σκορ στα επί μέρους σετ (16-25, 15-25 & 20-25)  πήρε εύκολα τους δύο βαθμούς. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 26/10/14 στις 18:15 με την Α.Ε. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ εκτος έδρας.

‘ΑΘΗΝΑ’ (Σούμπασης): Μ. Σταματίου, Ν. Μαντζάκου, Θ. Γιαννιτσοπούλου, Ι. Ματαθία, Α. Παπαντωνάκη, Μ. Ανδρονίδη, Ε. Λάζαρη, Ν. Δημητροπούλου, Μ. Ματθαιάκακη, Α. Τσίλη.

Νίκη στο δεύτερο αγώνα της και για την ομάδα μας των κορασίδων, που μετά από ένα μέτριο σε απόδοση πρώτο σετ, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ (18-25), κατάφερε να ανεβάσει στην συνέχεια την απόδοσή της και με νίκες στα επόμενα τρία σετ (25-19, 25-22 :25-19) να φτάσει στην επικράτηση με σκορ 3-1. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 25/10/14 στις 19:45 με τον Α.Σ. ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΊ΄ΤΗ στην Πεύκη.

‘ΑΘΗΝΑ’ (Κοσμάς): Τ. Δερμιτζάκη, Ι. Ματαθία, Δ. Τσαπρούνη, Μ Πέττα, Ε. Γιαννικουρή, Ε. Χασάνδρα, Μ. Ματθαιακάκη, Ε. Λάζαρη, Μ. Γκόγκου, Α. Παπαντωνάκη, Ν. Μαντζάκου, Θ. Γιαννιτσοπούλου.

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα  της  ‘ΑΘΗΝΑΣ’ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας, όπου συμμετέχει για πρώτη φορά. Μετά από μια μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε στη Νέα Ερυθραία από τον Α.Ο.Ν. ΑΜΑΖΟΝΕΣ με σκορ 3-0 σετ. Η ομάδα μας υπήρξε ανταγωνιστική μόνο μέχρι τους 20 πρώτους πόντους των δύο πρώτων σετ, ενώ παραδόθηκε ολοκληρωτικά στο τρίτο σετ (25-18, 25-22 & 25-9). Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 27/10/14 στις 21:30 με την ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ στον Καρέα.

‘ΑΘΗΝΑ’ (Σούμπασης): Π. Κουνιανού, Ε. Αγραβάνη, Α. Δαρεμά, Α. Αλεξάνδρου, Μ. Αλεξάνδρου, Α. Μαχαίρα, Ν. Δημητροπούλου, Μ. Σταματίου, Θ. Γιαννιτσοπούλου, Α. Παπαθανασίου, Ε. Κουντούρα, Χ. Καποδίστρια.

Share this post