Με το απόλυτο 5 στα 5 ξεκίνησε η ‘Αθηνά’ στο πινγκ-πονγκ

Με το εντυπωσιακό πέντε νίκες στους πέντε πρώτους αγώνες ξεκίνησε το πινγκ-πονγκ της ‘Αθηνάς’ τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών της Α2 εθνικής κατηγορίας, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Οκτωβρίου στην αίθουσα STIGA του Σ.Ε.Φ.

Οι γυναίκες (Σ. Κανναβός) Ραφαέλλα Γαζεπίδου, Αγγελίνα Δεβελέκου και Άννα Παπαγεωργίου στον πρώτο τους αγώνα επικράτησαν με σκορ 4-3 κόντρα στο πρώτο  φαβορί για την άνοδο ομάδα του Α.Σ. Άλφα Καλλιθέας, μετά από εξαιρετική απόδοση, με τις Γαζεπίδου – Δεβελέκου να κερδίζουν στο καθοριστικό διπλό τις Βολακάκη /Παπαδάκη, που έχουν υπάρξει πρωταθλήτριες Ελλάδας. Είχαν προηγηθεί οι νίκες της  Γαζεπίδου επί της  Ανδριανού και οι δύο νίκες της Δεβελέκου επί της Παρίδη και Ανδριανού.

Στον δεύτερο αγώνα τους με αντίπαλο τον Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας έφτασαν εύκολα στην νίκη με σκορ 4-1 με δύο νίκες της  Γαζεπίδου και από μια των Δεβελέκου και Παπαγωργίου.

ΠΙΝΓΚ ΑΝΔΡΕΣ 16-17

Με το απόλυτο των νικών και χωρίς τον τραυματία Γιώργο Νταλιάνη, ξεκίνησαν και οι άνδρες (Κων/νος Κατράδης) Δημήτρης Ταντσούρας, Βασίλης Κανναβός και Γιάννης Σανίδας. Με μεγάλη δυσκολία επικράτησαν με 4-3 της Ε.Α. Βόχας με δύο νίκες του Κανναβού, μία του Ταντσούρα και μία στο διπλό με τους Ταντσούρα/Κανναβό.

Δύσκολη και η δεύτερη νίκη με αντίπαλο το Α.Σ. Ιφιτος Πατρών με το ίδιο σκορ 4-3 και δύο νίκες του Ταντσούρα, μία του Κανναβού και μία στο διπλό με τους Ταντσούρα /Κανναβό.

Εύκολα όμως ήρθε η νίκη την Κυριακή κόντρα στον αδύναμο Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας με σκορ 4-1. Την πρώτη του νίκη στους τρεις πρώτους αγώνες έκανε ο Γιάννης Σανίδας, δύο νίκες ο Ταντσούρας και μία ο Κανναβός.

 

Share this post