Με πέντε νίκες συνέχισε η ‘Αθηνά’ στο πινγκ-πονγκ

Με πέντε νίκες στους πέντε αγώνες που έδωσαν οι ομάδες μας το προτελευταίο αγωνιστικό διήμερο συνεχίστηκε το πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για την ‘Αθηνά’. 

Οι άνδρες, που ταξίδεψαν για τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο νίκησαν με 4-0 τόσο το ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς όσο και τον ΑΣ Αετοί πόλης με δύο νίκες του Α. Γιοβά- Αλχαζίδη και από μία των Β. Κανναβού και Δ. Ταντσούρα σε κάθε αγώνα. Την Κυριακή νίκησαν και τον Α.Ο. Καρέα με 4-2 με δύο νίκες του Β. Κανναβού και από μία των Δ. Ταντσούρα και Α. Γιοβά-Αλχαζίδη. Μετά και από τα παραπάνω αποτελέσματα η ομάδα μας, τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και όπως διαμορφώνονται οι τελευταίες αγωνιστικές φαίνεται να έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες να αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου.

Οι γυναίκες επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία τόσο του Α.Ο. Καρέα με 1-4 (δύο νίκες η Ρ. Γαζεπίδου,και από μία οι Α. Δεβαλέκου και Α. Παπαγεωργίου) όσο και του ΓΣ Άρη Βούλας με 4-0 (δύο νίκες η Α. Δεβελάκου και από μία οι Ρ. Γαζεπίδου και Α. Παπαγεωργίου).

Share this post