Με απόλυτη επιτυχία και το 5ο αναπτυξιακό της ‘Αθηνάς’

Το σερί των επιτυχημένων ανοικτών αναπτυξιακών πρωταθλημάτων στην επιτραπέζια αντισφαίριση, που διοργάνωσε τα τέσσερα τελευταία χρόνια η ‘Αθηνά’ συνεχίστηκε και στο 5ο, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο  12 & 13 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Πεύκης  σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου μας και με την αρωγή του μεγάλου μας χορηγού ‘φούρνος ΒΕΝΕΤΗ’ και των υπόλοιπων χορηγών COCO-MAT, ‘άλιος’ καφέ, Κατραμάδος Ενεργειακή Ο.Ε.,Νερό Βίκος, ‘νερά κρήτης’, Φροντιστήριο Εισαγωγικών Εξετάσεων ‘Ανοδικό’ και Φρεσκούλης. Το Σάββατο στην ανάπαυλα των αγώνων  απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον επί σειρά ετών πρωταθλητή Ελλάδας και πρώην πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κ. Χρήστο Χριστοδουλάτο και στην οικογένεια του ιδρυτικού μας μέλους Φώντα Στυλιανέση, που δυστυχώς έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο για την ομάδα μας στην κατηγορία μίνι παμπαίδες κατέκτησε ο Δημήτρης Γεωργαλλίδης. Επίσης  χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν και οι ‘πευκιώτες’ Στάθης Μανωλόπουλος τρίτος στους παίδες και Σάββας Βατσακλής τέταρτος στους μαμπαίδες. Πέμπτη στις κορασίδες η Άννα Παπαγεωργίου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, βίντεο και όλα τα αποτελέσματα για τους αγώνες μπορείτε να βρείτε στα:

http://www.penalty.gr/category/ping-pong+lykovrysis-sports/ 

http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4799:diafimisi-tis-epitrapezias-antisfairisis-to-5o-anaptyksiako-open-tis-athinas-magkoufanas&catid=124&Itemid=7

 

 

 

Share this post