Μεγάλη ανταπόκριση το αναπτυξιακό της Α.Ε. «Αθηνά»

Με καλυμμένη τη νούμερο 1 προϋπόθεση, που είναι η σημαντική απήχηση στον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, γίνονται οι τελικές ετοιμασίες για το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών

Αfisa_open_Athinas_Magoufanas

AFISA 1

ηλικιών του σωματείου μας. Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 201, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι το σωματείο κάνει πρώτη φορά αναπτυξιακό τουρνουά. Το πραγματοποιεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 14-15 Μαρτίου, στο δημοτικό γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη και Σάκη Καράγιωργα) και θα συνεργαστεί με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το ΠΕ.Α.Π. (Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός) δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Η Πεύκη θα είναι ο 13ος σταθμός στα αναπτυξιακά τουρνουά της ομοσπονδίας για τη σεζόν 2014-2015. Τα 201 αγόρια και κορίτσια, που έμπρακτα έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τους αγώνες, προέρχονται από σωματεία τόσο της νότιας όσο και της βόρειας Ελλάδας. Εκτός από αυτούς της Αττικής θα δώσουν το αγωνιστικό «παρών» σύλλογοι από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Καβάλα, τη Μυτιλήνη, τα Χανιά, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια και την Κορινθία. Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 22 νέους, 13 νεάνιδες, 61 παίδες, 38 κορασίδες, 42 παμπαίδες και 25 παγκορασίδες.

Η κλήρωση των γκρουπ διεξήχθη το απόγευμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη δουν στις ανακοινώσεις του σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr). Όλες οι κατηγορίες θα παιχτούν και τις δύο ημέρες και το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει στις 9 το πρωί.

Πολύτιμη στήριξη στο 1ο τουρνουά της «Αθηνάς» θα δώσουν συνολικά 15 υποστηρικτες, που είναι οι εξής:

Φροντιστήρια ‘ΠΡΟΤΑΣΗ’

LUNX Sports του Γιάννη Καρδιακού

Easy Home Τεχνική Κατασκευαστική

Μπαρ Dirla

Boks

Queen καφετέρια

G.P. Sports Γιώργος Πετρόχειλος

H C S Εταιρεία Security

A & S Hair Beauty

Κύκλος Travel Services S.A.

Ping Pong Shop Γιάννης Κατσαντώνης

Αθλομάνια του Νίκου Αρβανίτη

Kέντρο ξένων γλωσσών Emphasis

Άλιος Καφέ

Ράδιο Ταξί Κηφισιάς

Share this post