Κόψαμε την πίτα μας !!!

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα ‘ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ’ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, σε μια σεμνή τελετή, που

IMG_20150207_191912304

παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Πανταζής και Ευάγγελος Παπανικολάου, ο Αντιπρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κ. Γιώργος Καρύμπας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, Εμμανουήλ Πάγκαλος, Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, Δημήτριος Κωνστάντος και η κα Ευανθία Βατσακλή – Παπαδημούλη, αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας αλλά και πολλοί γονείς, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο σύλλογός μας.

IMG_20150207_191402268

Η τελετή ξεκίνησε με σύντομη ομιλία του Προέδρου του συλλόγου μας κ. Γιώργου Χατζηλιάδη ο οποίος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε και τη μεγάλη σημασία που δίνει ο σύλλογός μας στη μόρφωση των παιδιών, αφού κάθε χρόνο βραβεύει, εκτός από τα παιδιά που σημειώνουν αθλητικές διακρίσεις και τα παιδιά που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

IMG_20150207_191836961

Στη συνέχεια έγινε η απονομή τιμητικής πλακέτας στους: Γιώργο Κωνσταντινόπουλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο διπλό, Φιλία Εμίρη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νεανίδων και στις Ειρήνη – Ραφαέλλα Γαζεπίδου, Μυρτώ – Ελλάς Ανδρονίδη, Μαρία – Ευανθία Σταματίου, Μαρία – Άννα Κουρσιούνη, Παναγιώτα Καλαμαρά και Σοφία Μαντζανά για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Στη συνέχεια απονεμηθήκαν κύπελλα στον προπονητή κ. Δημήτρη Σούμπαση και στις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου μας για την άνοδό της στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Ακολούθησε η κοπή της πίτας από την Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π και η κλήρωση τεσσάρων δωροεπιταγών σε τέσσερεις τυχερούς δύο από κάθε τμήμα.

Share this post