Κρίσιμο αγωνιστικό τριήμερο για τους άνδρες της ‘Αθηνάς’

Σε αγώνες μπαράζ στο πινγκ-πονγκ και play off  στο βόλεϊ κρίνεται η αγωνιστική παρουσία των ανδρικών ομάδων της ‘Αθηνάς’ κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πιο συγκεκριμένα:

Στο πινγκ-πονγκ η ομάδα μας κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής κατηγορίας Αττικής και το Σαββατοκύριακο 9-10/4/16 θα αγωνιστεί στο Σ.Ε.Φ. με τις υπόλοιπες έξι ομάδες που προκρίθηκαν στα μπαράζ από την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα για δύο θέσεις που οδηγούν στην Α2 εθνική κατηγορία. Αντίπαλοί της οι: Α.Ε.Κ., ΓΑΣ Η ΕΛΕΥΣΙΣ, Α.Ο. ΝΕΜΕΣΙΣ (Θεσ/νίκης), ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΣ, ΠΑΛ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ και ο νικητής του αγώνα ΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ – ΜΕΣ ΝΕΝΗΤΩΝ ‘Η ΒΟΚΑΡΙΑ’ (Χίου).

Στο βόλεϊ η ομάδα μας κατέλαβε την 4η θέση στην τοπική κατηγορία Αθηνών και θα αντιμετωπίσει, αρχικά την Παρασκευή 8/4/16, την ομάδα του ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ‘Ο ΦΟΙΒΟΣ’ για την άνοδο στην Β΄εθνική κατηγορία. Για να προκριθεί η ομάδα μας χρειάζεται μία μόνο νίκη στους τρεις αγώνες που ‘πιθανόν’ να χρειαστούν, αφού μεταφέρει τις δύο νίκες που έχει στο πρωτάθλημα απέναντι στο ‘ΦΟΙΒΟ’ και χρειάζεται συνολικά τρεις. Το πλεονέκτημα έδρας έχει η ομάδα των Μελισσίων, αφού τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο.

Τέλος οι ομάδες γυναικών της ‘Αθηνάς’ θα εξακολουθούν να αγωνίζονται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στις ίδιες κατηγορίες όπως και εφέτος, δηλαδή το πινγκ-πονγκ στην Α2 και το βόλεϊ στη Β΄εθνική.

Share this post