Καλό ξεκίνημα για το πινγκ-πονγκ

Με επιτυχίες για την ομάδα μας ξεκίνησε το διασυλλογικό πρωτάθλημα στο πινγκ πονγκ που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο 27-28/9/14 και συγκεκριμένα:

Για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών η ‘ΑΘΗΝΑ’ έκανε δύο νίκες και μία ήττα. Μετά από συγκλονιστικό αγώνα, νίκησε με 4-3 τον Α.Ο. «Ταταύλα Κων/πολης». Δύο νίκες έκανε η Ειρήνη – Ραφαέλλα Γαζεπίδου και δύο νίκες η Αγγελίνα – Χριστίνα Δεβελέκου. Σημειωτέον ότι ο Α.Ο. «Ταταύλα Κων/πολης» είχε τερματίσει 2ος την περυσινή χρονιά στην Α2. Νίκησε επίσης με 4-1 τον Πανελλήνιο Γ.Σ. «Ρουφ 80». Δύο νίκες έκανε η Αγγελίνα – Χριστίνα Δεβελέκου, μία νίκη η Άννα Σοφιανού και μία νίκη στο 2πλό (Δεβελέκου, Γαζεπίδου). Την ήττα υπέστη από τον Α.Ο. «ΑΡΗΣ 2006» Βούλας.

Με 2 νίκες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η ομάδα μας των ανδρών για το πρωτάθλημα της Β’  εθνικής κατηγορίας. Σε αγώνα εντός έδρας κατέβαλε με 4-1 τον ΑΝΠΟ Αμοργού. Δύο νίκες έκανε ο Σωτήρης Κανναβός, μία νίκη ο Δημήτρης Ταντσούρας και νίκη στο 2πλό (Σωτήρης Κανναβός και Γιώργος Συμεωνίδης).

Τέλος σε έναν πολύ σημαντικό εκτός έδρας αγώνα, νίκησε με 4-3 τον Α.Ο. Ελληνικού. με δύο νίκες  του Δημήτρη Ταντσούρα, μία του Γιώργου Συμεωνίδη και μία στο 2πλό  με τους Σ. Κανναβό και Δ. Ταντσούρα.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email