Δύο νίκες η Άθηνά’ στο βόλεϊ

 

Μεγάλης σπουδαιότητας νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα της ‘Αθηνάς’, που επικράτησε με σκορ 3-1 σετ του Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή, που έχει τον ίδιο στόχο με την ομάδα μας, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά, αφού οι φιλοξενούμενες ήταν από την αρχή με μικρή διαφορά μπροστά στο σκορ με την ομάδα μας να ισοφαρίζει για πρώτη φορά 21-21, χωρίς όμως να μπορέσει να προηγηθεί μέχρι το τέλος του πρώτου σετ (23-25). Στην αρχή του δεύτερου σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ 14-15, αλλά στη συνέχεια η Άθηνά’ ανέβασε την απόδοσή της και έκανε εύκολα το 25-19. Και στο τρίτο σετ οι ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 18-19, όταν ένα σερί 7-0 για την ομάδα μας τελείωσε το σετ (19-25). Στο τέταρτο η Άθηνά΄ προηγήθηκε από την αρχή μέχρι και έξι πόντους 18-12, οι φιλοξενούμενες πλησίασαν 22-20, για να φτάσει όμως εύκολα στο τέλος 25-21.

‘ΑΘΗΝΑ’ (Σούμπασης): Ο. Κυριαζή, Μ. Ανδρονίδη, Μ. Σταματίου, Θ. Γιαννιτσοπούλου, Χ. Βασιλάκη, Ι. Βασιλοπούλου, Α. Βαρατάση, Α. Κόμνου, Ε. Αγραβάνη, Ν. Δημητροπούλου, Φ. Βασιλείου, Α. Αριστοβούλου, Β. Κουσούλη.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΦΙΝΑΛΕ

Με νίκη ολοκλήρωσαν οι κορασίδες της Άθηνάς’ τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, αφού νίκησαν την Α.Ε. Αγίας Παρασκευής με σκορ 3-0 σετ. Δυσκολία αντιμετώπισαν μόνο στο πρώτο σετ, κατάφεραν όμως, με επί μέρους σκορ 8-1, να μετατρέψουν το 17-20 σε 25-21. Στο δεύτερο (25-16) και στο τρίτο σετ (25-18) βρέθηκαν από πολύ νωρίς με διαφορά μπροστά στο σκορ.

ΆΘΗΝΑ’ (Νάκη): Α. Τζιμέα, Α. Δόξα, Α. Κορρέ, Λ. Μαράτου, Μ. Μιχαλοπούλου, Μ. Τουστζόγλου, Μ. Λαζαρίδου, Ι. Χαλκίδη, Η. Αμπτάλλα, Α. Ρέτσα, Α. Μπουρανή, Ο. Μπουταλά, Ο. Σπυροπούλου. 

Share this post