Διαφήμισε ξανά το άθλημα με το 4ο τουρνουά της η ‘Αθηνά’

 

‘Διαφήμισε ξανά το άθλημα με το τέταρτο τουρνουά της στις μικρές ηλικίες η Αθηνά Μαγκουφανας’ είναι ο τίτλος της σχετικής ανάρτησης στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για το τέταρτο αναπτυξιακό μας πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης και αυτό αποτελεί γενική ομολογία όλων όσων συμμετείχαν ή παραβρέθηκαν. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε ο σύλλογός μας σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου μας και με την αρωγή του μεγάλου χορηγού ‘φούρνος ΒΕΝΕΤΗ’ και των υπόλοιπων χορηγών G-SHOCK, COCO-MAT, ‘άλιος’ καφέ και ‘Βίκος’, τους οποίους ιδιαίτερα ευχαριστούμε.
Αργυρά μετάλλια για την ομάδα μας κατέκτησαν η Κωνσταντίνα Παντερή στις νεάνιδες, έχοντας  μάλιστα στην 8άδα αποκλείσει το 2ο φαβορί της κατηγορίας, τη Γεωργία Χατζάκη με 3-2 και ο Δημήτρης Γεωργαλλίδης στους μίνι παμπαίδες. Επίσης στην ίδια κατηγορία χαλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο πευκιώτης Ερμής Μαυρόπουλος.

Ειδική μνεία χρειάζεται και στην καλλιτεχνική νότα του τουρνουά. Ο Αστέρας Πεύκης, σύλλογος που ειδικεύεται στη ρυθμική γυμναστική και το τραμπολίνο, μετά από πρόσκλησή μας και τον ευχαριστούμε, έκανε το μεσημέρι της Κυριακής μικρή επίδειξη με κοριτσάκια, τα οποία συνδύασαν ρυθμική και θεαματικά ακροβατικά.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και όλα τα αποτελέσματα για τους αγώνες μπορείτε να βρείτε στο:http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4094:diafimise-ksana-tin-epitrapezia-antisfairisi-me-to-4o-anaptyksiako-tournoua-tis-i-a-e-athina-magkoufanas&catid=124&Itemid=7  και στο: http://www.thessi.gr/?p=241970

 

Share this post