Βαθμό οι γυναίκες,νίκη οι άνδρες, ήττα οι νεάνιδες στο βόλεϊ

Έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά της για την παραμονή στην κατηγορία κατέκτησε η γυναικεία ομάδα της ‘ΑΘΗΝΑΣ’ στον αγώνα της για την πρώτη αγωνιστική του β΄ γύρου με αντίπαλο την Α.Ε.Ν. ΑΜΑΖΟΝΕΣ στην Πεύκη, μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Αν και δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα χάνοντας πολύ εύκολα το πρώτο  σετ με 10-25, ανέβασε στη συνέχεια την απόδοση της  με αποτέλεσμα να κερδίσει τα δύο επόμενα  (25-23 & 25-10) και να προηγηθεί στο σκορ. Δεν κατόρθωσε όμως να κερδίσει το τέταρτο σετ (17-25) αλλά ούτε και το tie break (11-15).

‘ΑΘΗΝΑ’ (Σούμπασης): Νάκη, Ανδρονίδη, Γκουντούρα, Αγραβάνη, Κονιανού, Δημητροπούλου, Σταματίου, Αρκά, Γιαννιτσοπούλου, Μαντζάκου.

τζερυ

Πενήντα τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ‘ΑΘΗΝΑΣ’ να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα  κόντρα στον προτελευταίο του βαθμολογικού πίνακα Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ, τον οποίο νίκησε με σκορ 3-0 σετ (25-16, 25-12, 25-16). Επόμενος, πολύ σημαντικός αγώνας, με την τρίτη της βαθμολογίας ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στην Πεύκη.

‘ΑΘΗΝΑ’ (Κοσμάς): Παπαθανασίου, Μιχαλάτος, Σημαντήρης, Ρστέμης, Ζανάκης, Σκυνδίλιας, Κεχαγιάς, Καρτσώνης, Κουτρούλης, Ανδρέου, Τζαμπάζης, Μαργαρίτης.

IMG_20150118_220043907

Την πρώτη τους ήττα στη Β΄φάση γνώρισαν οι νεάνιδες της ‘ΑΘΗΝΑΣ’ από την Α.Ε.Ν. ΑΜΑΖΟΝΕΣ με σκορ 0-3 σετ σε έναν αγώνα που είχαν μέτρια απόδοση με πολύ καλό αντίπαλο. Καθοριστικό ρολο για την εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η ήττα στο πρώτο σετ με 25-27.

‘ΑΘΗΝΑ’ (Σούμπασης): Σταματίου, Κα’ι’μενοπούλου, Ματαθία, Λάζαρη, Μαντζάκου, Γιαννιτσοπούλου,Κουρσιούνη, Δημητροπούλου.

Share this post